GTL-TAXI
Nationale Groepering van Ondernemingen met Taxi- en Locatievoertuigen met chauffeur

Lid worden

Lid worden van GTL rendeert

Wenst ook u deel te nemen aan de verdediging van de belangen van uw sector en aan de ontwikkeling van het beroep, dan nodigen wij u vriendelijk uit om aan te sluiten bij de beroepsfederatie GTL.

Zo kan u aansluiten bij GTL :

Om lid te worden van GTL, volstaat het om het jaarlijks lidgeldbedrag € 42 + € 7 per voertuig te storten op onze bankrekening BE51 0016 2344 6762. U krijgt dan een factuur zodra het bedrag op onze rekening toegekomen is.

Vervolgens wordt u automatisch opgenomen in onze ledenbestanden en zal u ook prioritair op de hoogte gebracht worden over nuttige inlichtingen voor uw beroep. U ontvangt onze Infoflashes per E-mail en wordt ook regelmatig op de hoogte gehouden over onze voornaamste activiteiten.

Feedback

Wenst u meer informatie of hebt u bepaalde vragen, gelieve dan onderstaand formulier te gebruiken

Types
DienstenWe gebruiken MailChimp om onze nieuwsbrieven te versturen. MailChimp is een webprogramma om nieuwsbrieven aan te maken en te versturen met verzendlijsten. Door je als abonnee aan te melden voor deze nieuwsbrieven, ga je ermee akkoord dat de door jou verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met de privacyverklaring en de voorwaarden van MailChimp.

(Indien men niet akkoord gaat, kan men de nieuwsberichten raadplegen op onze nieuwspagina.)

U vindt hier ons privacybeleid.

(* verplichte velden)
Top