Taxi’s vallen in de prijzen op Nacht van de KMO

Op vrijdag 18 maart vond in het Antwerpse Hilton Hotel de Nacht van de KMO plaats, een evenement dat de inspanningen van verdienstelijke ondernemers bekroont. Ook de taxisector was vertegenwoordigd. Meer zelfs, de Antwerpse taxi- en vervoersmaatschappij DTM Taxi ontpopte zich tot een van de blikvangers van de avond, door aan de haal te gaan met de award ‘Meestbelovend bedrijf van het jaar’.

Het initiatief werd in het leven geroepen door de vzw Kmo Promoties, met de bedoeling industriëlen, managers, bedrijfsleiders, vrije beroepen en KMO’s de waardering en aanmoediging te geven die ze verdienen als motor van onze welvaart. Op de Nacht van de KMO werden daarom prijzen uitgereikt in zeven categorieën. Voor de prijs “meest belovende KMO van het jaar” kwamen zes bedrijven in aanmerking met duidelijke groeiperspectieven qua omzet, werkgelegenheid en reputatie.

Steve Van Avermaet zag de award dan ook als een erkenning voor de taxisector in zijn geheel.

Dat zijn bedrijf het haalde van vijf concurrenten in verschillende sectoren, stemde gedelegeerd bestuurder Steve Van Avermaet tevreden. Hij zag de award dan ook als een erkenning voor de taxisector in zijn geheel. “Net als veel andere bedrijven in onze branche proberen we continu te innoveren, met een maatschappelijke focus en een duidelijke visie op het vlak van ecologie. Dat uit zich in de ontwikkeling van taxi-apps, een aangepaste dienstverlening voor rolstoelgebruikers, investeringen in elektrische taxi’s, en ga zo maar door. Kortom, we stellen ons als sector flexibel op en spelen op een maatschappelijk verantwoorde manier in op de uitdagingen die de snel veranderende taximarkt biedt.”