Test de Taxi-apps en geef ons jouw mening

De taxisector staat niet stil. Innovatie en een verbeterde dienstverlening staan daarbij centraal. Zo werden er in de afgelopen jaren in verschillende Belgische steden taxi-apps gelanceerd, waarmee je via 1 klik op je mobiele telefoon een taxi kan bestellen. Je kan er ook het traject van jouw chauffeur ‘live’ mee volgen en (bij de meeste apps) op het einde van de rit chauffeur en dienstverlening beoordelen en betalen.

De cijfers liegen er niet om. Steeds meer mensen vinden hun weg naar de taxi-apps en met een gemiddelde tevredenheidsscore van meer dan 4,5 (op 5), zowel voor de dienstverlening als de chauffeur, kan je stellen dat de taxi-apps zeer gesmaakt worden.

Maar alles kan uiteraard beter. Graag hadden wij jou dan ook uitgenodigd om één of meerdere van deze apps eens uit te proberen en ons jouw mening te geven over de werking ervan en de hieraan verbonden dienstverlening.

Je kan dit doen door deel te nemen aan onze online-enquête. Uiteraard zullen wij jouwantwoorden anoniem verwerken. Alvast bedankt voor jouw bijdrage tot een klantvriendelijkere taxi-sector en mobielere steden.

De betrokken apps (beschikbaar in Brussel en/of 1 of meerdere steden in Vlaanderen):

Taxi eu app Autolux app ecab app pick me up app Unitax Brabant app Antwerp-tax app DTM app Vtax app

Ze zijn gemakkelijk te downloaden:

  • door te klikken op bovenstaande logo’s
  • via de appwinkels van de belangrijkste smartphone platformen