Neem deel aan de Taxilive.be fotowedstrijd en win een waardebon voor je volgende taxiritten!

De taxi is niet weg te denken uit het straatbeeld. Hij brengt je vlot naar je bestemming, óók op plaatsen waar je zelf binnen de kortste keren verloren zou lopen. Hij brengt je veilig thuis, in de vroege uurtjes, na dat geweldige nachtje stappen. Hij neemt de stress weg die het hopeloze zoeken naar die ene vrije parkeerplaats met zich meebrengt. Kortom, hij is er altijd en overal, wanneer je hem nodig hebt. Ja, ook tijdens de eindejaarsperiode.

Daarom lanceert Taxilive.be tijdens deze overgang van oud naar nieuw een fotowedstrijd. Maak een feestelijke, gezellige, hartverwarmende en/of intrigerende eindejaarsfoto, post hem hier, en wie weet arriveer je in januari wel in stijl op die zoveelste nieuwjaarsreceptie. De drie populairste foto’s winnen de wedstrijd. De winnaars ontvangen een waardebon, te gebruiken bij een van de deelnemende taxibedrijven. We geven 150 euro weg voor de eerste plaats, 100 euro voor de tweede, en 50 euro voor de nummer drie.

Neem deel aan de fotowedstrijd op http://woobox.com/hy5hk9

Het volledige wedstrijdreglement vind je hier: Fotowedstrijd reglement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s