Bestel een taxi met een druk op een knop

De taxisector neemt een nieuwe innovatie in gebruik: de Taxi Butler. Sinds september hoef je niet langer je telefoon te nemen om een taxi te bestellen in sommige Brusselse cafés, restaurants, hotels en zelfs in ziekenhuizen. Met een druk op een knop kan je er nu voor zorgen dat de dichtstbijzijnde taxi je zo snel mogelijk komt ophalen.

Een tevreden gebruiker getuigt: “Een taxi bestellen via de telefoon kan soms lang duren, vooral als u in de wachtlijn gezet wordt om uw oproep te behandelen. Receptionisten in hotels hebben vaak betere dingen te doen dan een taxi bellen. Met de Taxi Butler wordt de aanvraag onmiddellijk behandeld en bespaart iedereen tijd”.

Hoe werkt het concreet? Taxi Butler is een klein toestel met een knop en een scherm. Op het scherm verschijnt informatie over de chauffeur en het aankomstuur, wat natuurlijk erg handig is. Eenmaal de met de centrale gekoppelde knop ingedrukt is, komt de dichtstbijzijnde taxi u zo snel mogelijk halen. Momenteel is het systeem operationeel met de 500 voertuigen van Taxis Verts.

Tegen het einde van het jaar zal de Taxi Butler in honderd Brusselse instellingen worden geïnstalleerd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s