Mis volgend jaar Openbedrijvendag niet

Afgelopen zondag was het Open Bedrijvendag, het grootste eendagsevenement van België. Honderden bedrijven openden hun deuren voor het grote publiek. Het ideale moment om te ontdekken hoe het er dag in dag uit aan toe gaat in de bedrijven waar je altijd al eens wou binnenkijken.

Verscheidene taxichauffeurs gingen op stap, waaronder Hamza, die al lang een kijkje wou nemen in de tramwerkplaats Belgrado van de MIVB. “Het was leuk om eens te zien hoe het er daar aan toe gaat, want ik kom regelmatig in contact met bus- en tramchauffeurs. Ik vervoer hen namelijk vaak ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat van hun werk naar huis en omgekeerd. Wij zijn in zekere zin hun openbaar vervoer, als ze zelf nog niet rijden”.

 Noteer alvast de Openbedrijvendag van volgend jaar in jouw agenda.

 Meer info: http://www.openbedrijvendag.be/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s